Oversigt

Helsinge Mc-Klub

Mopar Klub Dk

Mini Klub Næstved

Royal Enfield Klub       www.royalenfield.dk

Ford Træf

Dansk Volvoklub   http://www.danskvolvoklub.dk/

TR-Club Dk         http://www.tr-club.dk/

Møn MC-venner

 

 

Helsinge MC klub

Man havde sat næsen op efter et stort fremmøde, men vejret stod ned i stænger. Alligevel trodsede omkring 10 MCister det våde og kolde vejr og fik en fin oplever.

Mopar klub

Desværre var vi ikke selv til stede, da denne amerikanerklub, mødte op på museet, efter deres besøg i Nyvang andelslandsby. En venlig kræmmer fra markedet ved siden af, tog disse billeder.

Mini klub Næstved

Mini klubben, hedder sådan fordi den ikke er stor og samtidig består af minibiler. Altså små biler. Og det må siges at, der er noget at komme efter. Flotte biler.

Royal Enfield Klub

Dejligt med uventet besøg. Især når det handler om disse flotte maskiner. Ja, også motorcyklerne. Man farer jo udenfor når man hører lyden af Engelsk motor. Dejligt. At der så sneg sig en enkelt BSA ind i mellem, kan vi ikke harcelere over.

Ford træf i regn

og slud havde man nær skrevet. Men sådan er denne sommer. Trods det et vældigt fremmøde. Det var der mange der kunne lære af. Og der blev drukket kaffe, tuskhandlet ved bagdøren og tunet af Slagelse firma. Vi kan huske i gamle dage, da sleb man ventiler og polerede kanaler, evt satte en større karburator på...nu foregår det med en komputer. Til gengæld er det nok ikke blevet billigere.

Dansk Volvoklub

Fint besøg, af nogle rigtig rare mennesker. Dejligt at se de svenske slidere. Man blir jo helt nostalgerisk ;-D

TR-Club Dk

Triumph round the world

Triumph Roadster - altså TR klubben lagde deres løvfaldstur forbi museet og donerede et dejligt stykke chokoladekage til kaffen. Få, men alsidigt repræsentativt udvalg af disse potente maskiner. Også bilerne kunne vi beundre. Biler skabt til køreglæde. Og vejret kunne akkurat svinge sig op til åben kørsel. En sjældenhed i år.

Møn MC-venner

Måske det sidste besøg i år. På MC. Vejret var ok. Læs: det regnede ikke. Og det var en rigtig hyggelig flok "gamle" gutter og en enkelt "kagekone" der lagde efterårsturen, helt fra Stege til vestsjaelland-bilmuseum. Og en dejlig blanding af motór bæster. Tak for besøget. Håber vi ses

  • Moderne Indian

  • Moderne handskevarmer

  • Moderne Viagr...Virago