Nyt navn

Haaning collection, er det nye navn museet kommer til at hedde fremover. Vestsjællands Bilmuseum har hidtil levet en lidt upåagtet tilværelse, i smukke landlige omgivelser ved Tissø. Men det bliver der nu lavet om på. Der sker mange nye tiltag, i de nye lokaler i Bagsværd.

Haaning collection åbner når udstillingen er på plads, på adressen Smørmosevej 16, 2880 Bagsværd. Notér venligst ned. Et besøg værd...

Der findes allerede nu en hjemmeside man kan orientere sig på, med bl.a. adresse og ny kontakt.

http://haaningcollection.dk/

 

Se "Åbningstider"

Vi henstiller til at man tager behørigt hensyn til andre publikummer, samt personalet og holder god afstand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oven i dette er tilkommet to brandbiler. Mercedes Daimler med faste gummiringe og udendørs komfort. Så det er blevet til en pæn stor brandbil samling. Se billeder herunder.

Håber vi ses, når vi igen åbner dørene.

Se Åbningstider, for ikke at køre forgæves

Vi har plads på vestsjællands bilmuseum, hvis du mangler et sted til din veteran/klassiker. Ring til Erik Haaning 28455017

Hold jer opdateret med vores åbningstider, under fanen; "Åbningstider"

 

Drømmer du om en JAGUAR, så har du muligvis chancen her. En af vores udstillere, overvejer at sælge sin meget flotte Jaguar XK8 Cabriolet fra Januar 2000.

Her lidt fakta; Produceret til det Amerikanske marked i september 1999. Der ligger en potent V8'er på 4.0 Liter med 294 Hk. Har kun kørt 120.000 Km. Alle service overholdt. Incl skift af kædestrammer og vandpumpe. Næste syn April 2020.

Har dette din interesse, eller vil du vide mere, kontakt da Karl Gaub på 2961 1255

PS: kun seriøse henvendelser, da den ikke SKAL sælges.