Oversigt 2018

Det er altid hyggeligt, når folk kikker forbi

Mazda MX5 club                                   https://mx5club.dk

VMV (VeteranMotorcyklensVenner) http://vmvmc.dk/

Lolland Falster Veteranklub           http://www.lfvk.dk/

Dansk DKW Klub                         http://www.dkw.dk/

 

 

 

Lån fra Brockbanks

MAZDA MX5 15. April

Pænt besøg af Mazda MX5 klub. Vejret artede sig. Trods knap så mange fremmødte som sidst, var der alligevel et bredt udvalg, af de forskellige typer. Se billeder af bl.a. forlygternes udvikling. En enkelt BMW Z3 havde sneget sig med i bunken.

Tak for et hyggeligt besøg.

Veteran Motorcyklens Venner 3 Juni

En yderst broget - eller skal vi sige repræsentativ motoriseret samling tohjulet transport -  gæstede vestsjællands bilmuseum i middagstunden, for at indtage en klemme, i deres årligt tilbagevendende orienteringsløb. Det forløb jo i overdådigt vejr og sjældent har vi set så mange motorcykler samlet på p-pladsen ved museet. Et herligt skue

Lolland Falster VeteranKlub 8. Juli

Et vældig fint fremmøde, med overordentligt varieret udvalg af skønne køretøjer. Man fristes til at sige; "disse prægtige mennesker i deres prægtige maskiner"! Vejret var i høj grad med os, så frokosten blev indtaget i det fri. Stort set. Nogle tog plads indendøre hvor vi havde "redt" op for en sikkerheds skyld. Vi takker for et hyggeligt besøg og håber at I havde det fornøjeligt.

Dansk DKW Klub 23. September

Søndag d. 23 September, beværtede vi Dansk DKW Klub. Det var et hyggeligt besøg. Og dejligt også at se de tohjulede DKW'er repræsenteret. De er jo i høj grad medvirkende til Skafte Rasmussens succes. Og vejret artede sig. Tak for en hyggelig dag.